TRINKIJERI IZ SRCA: Da li je okej da igramo pred tako malo navijača? (FOTO)
Foto: Starsport©

ABA LIGA

TRINKIJERI IZ SRCA: Da li je okej da igramo pred tako malo navijača? (FOTO)

Košarka -

Košarkaši Partizana savladali su Igokeu, a trener crno-belih Andrea Trinkijeri nije bio u potpunosti zadovoljan mečom i smatra da je "nešto" nedostajalo.

Crno-beli su upisali deveti trijumf, i sa tri poraza trenutno su na čelu na Jadranu, ali sa utakmicom više od podgoričke Budućnosti.

"Moram nešto iz srca da kažem, posle ova četiri meseca i ovih rezultata, da li je okej da igramo pred tako malo navijača? Potpuno je drugačije kada imamo navijače uz nas. Bilo je teško igrati ovu utakmicu jer smo imali loš pristup. Nikoga ne želim da kritikujem, ali je nešto nedostajalo".

foto: Starsport©

Novinare je zanimalo i mišljenje trenera o Nikoli Jankoviću, koji je bio jedan od najboljih na ovom meču.

"Svaki put kada dobro pričam o njemu, ubijem ga. Ja bih hteo da preživi. Recimo da on radi svoj posao i mislim da može mnogo bolje da igra. U prvom poluvremenu sam hteo bombu u auto da mu stavim. U drugom je bilo mnogo drugačije, a to je njegov rad sam sa sobom", rekao je Trinkijeri.

foto: Starsport©

Istakao je trener crno-belih i da Rašon Tomas odmarao kako bi bio spreman za sve ono što tek dolazi. Dodao je da se detaljno radi na pripremi svakog igrača.

"Imam veliku čast i sreću da uz mene imam profesora Koprivicu, to je kao Kejp Kanaveral. Radimo kako treba, tempiramo sve, ali najvažniji mišić za košarkaša je mozak, iako nije mišić, ali mišić se trenira i mozak se trenira. I to nam nedostaje u ovim utakmicama".

Partizan naredni meč igra za osam dana kada čeka Primorsku u nastavku ABA lige.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track