PARTIZAN PROMOVISAO KALENDAR! Mijailović: Klub stabilan, verujem Trinkijeriju da će nas sledeće godine obradovati
Foto: Starsport©

Veruje u trofeje

PARTIZAN PROMOVISAO KALENDAR! Mijailović: Klub stabilan, verujem Trinkijeriju da će nas sledeće godine obradovati

Košarka -

Košarkaški klub Partizan promovisao je večeras u Beogradu kalendar za predstojeću 2020. godinu, a predsednik crno-belih Ostoja Mijailović rekao je da je klub stabilan i poručio da je "fer poštovati sve one koji nešto donesu u Partizan".

"Partizan je danas stabilan klub, imamo stabilne rezultate. Verujem u ovu ekipu, verujem Trinkijeriju da će nas sledeće godine i obradovati", rekao je Mijailović na svečanosti u Beogradu.

On je zahvalio svima koji su pomogli Partizan da "bude u ovakvoj situaciji", sponzorima i navijačima koji "kupuju karte i tako pomažu Partizan".

"Takodje, želim da pošaljem jednu poruku koja je za mene važna - nikada nisam tražio da volite bilo koga ko pomaže Partizan, ali mislim da fer i pošteno da poštujemo sve one koji nešto donesu u Partizan", rekao je Mijailović.

Mijailović je na kraju čestitao svima predstojeće božićne i novogodišnje praznike.

"Želim da vam poručim da sledeće godine svi zajedno više bodrimo i volimo naš Partizan", rekao je Mijailović.

Promociji kalendara koji će od sutra biti u prodaji, prisustvovali su košarkaši Partizana predvodjeni trenerom Andreom Trinkijerijem, uprava kluba, bivši igrači crno-belih.

Partizan će godinu završiti utakmicom s Primorskom u nedelju. Crno-beli se trenutno nalaze na deobi lideske pozicije ABA lige, dok je u Evrokupu obezbedio TOP 16 fazu.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track