HARDEN I VESTBRUK BOLJI OD BJELICE: Tandem Hjustona ubacio 62 poena, Gudurić bez minuta u porazu Grizlija (VIDEO)
Foto: AP

revanširali se

HARDEN I VESTBRUK BOLJI OD BJELICE: Tandem Hjustona ubacio 62 poena, Gudurić bez minuta u porazu Grizlija (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Hjustona revanširali su se Sakramentu za bolan poraz od pre dve nedelje trojkom Nemanje Bjelice u poslednjoj sekundi utakmice, ovoga puta rezultat je bio 113:104.

Najbolji u redovima pobednika bili su Harden i Vestbruk. Harden je utakmicu završio sa 34 poena, Vestbruk sa 28, a Dieron Foks sa 31 na drugoj strani.

Čak 19 poena postigao je Foks u poslednjoj četvrtini što je vrlo neobično za standarde NBA, posebno Hjustona, koji je u tom periodu postigao samo 16 poena, uz samo tri ubačene lopte iz igre - tri trojke!

Nemanja Bjelica je u igri bio 30 minuta, a utakmicu je završio sa 10 poena, 2/6 je šutirao za tri poena, a 4/11 iz igre.

Bogdan Bogdanović propustio je i ovaj meč zbog povrede.

Utakmicu je propustio i Marko Gudurić, i to već petu zaredom, zbog odluke trenera Memfisa Tejlor Dženkinsa, a Grizliji su pretrpeli težak poraz na svom terenu od San Antonija rezultatom 145:115.

Nije srpski bek trenutno u prvom planu iako je solidno odrađivao minutažu, imao je čak i 17 poena protiv Šarlota, no brojke su mu od tada opadale, a teško je reći kada će ponovo dobiti šansu.

Valja reći da su Sparsi odigrali šuterski gotovo perfektnu utakmicu, trojkaški su bili ubitačni sa čak 62 proecnta uspešnosti u šutu za tri poena (14/25).

Centralna figura utakmice bio je Lamarkus Oldridž sa 40 poena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track