BOBI OPET NA FILMU: Igraće sebe u „Južnom vetru“!
Foto: AP

Otkrivamo Košarkaški div dobija drugu ulogu

BOBI OPET NA FILMU: Igraće sebe u „Južnom vetru“!

Košarka -

Glu­mac i po Po­sle de­bi­ja u Ho­li­vu­du s Ki­ja­nuom Ri­v­som, naš re­pre­zen­ta­ti­vac glu­mi­će i na fi­l­mu u re­ži­ji Mi­lo­ša Avra­mo­vi­ća, ko­ji za Ku­rir pri­ča o no­vom projektu

Po­če­t­kom go­di­ne na RTS kre­će emi­to­va­nje se­ri­je „Ju­žni ve­tar“, a eki­pu s re­di­te­ljem Mi­lo­šem Avra­mo­vi­ćem na če­lu već od mar­ta oče­ku­je sni­ma­nje dru­gom de­la fi­l­ma. Pi­ta­te se šta će ova pri­ča na spo­r­t­skim stra­na­ma. E pa, od­go­vor le­ži u Bo­ba­nu Ma­r­ja­no­vi­ću, ko­ša­r­ka­škom di­vu, ko­ji će po sve­mu su­de­ći ima­ti spe­ci­jal­nu ulo­gu.

Re­di­te­lj je za Ku­rir obja­snio da je Bo­bi ve­li­ki fan „Ju­žnog ve­tra“. - Bo­ban ne igra u se­ri­ji ko­ja kre­će na RTS. On je fan fi­l­ma „Ju­žni ve­tra“, ali ko zna, po­sle „Džo­na Vi­ka 3“ mo­žda ga bu­de­mo gle­da­li i kod nas. Obo­ža­vam ovaj se­ri­jal i kad sam vi­deo nje­ga, re­kao sam - top. Bo­bi­ja mo­ram da imam u na­sta­v­ku - ka­že Avra­mo­vić.

Dijalog sa rediteljem

Bo­bi će u „Ju­žnom ve­tru“ igra­ti se­be i bi­ti spe­ci­jal­ni gost, a nje­go­vi de­bi u Ho­li­vu­du s Ki­ja­nuom Ri­v­som isto je fi­l­m­ska pri­ča. Re­di­te­lj Čad Sta­he­l­ski ni­je ima po­j­ma ko je sr­p­ski as, a an­ga­žman je do­bio na na­go­vor pro­du­cen­ta Ba­zi­la Iva­nju­ka. -

Re­kao mi je - imam plan. Pi­tao sam ga šta je smi­slio, a on mi je re­kao: „Po­tre­ban ti je Bo­ban.“ Ja sam od­go­vo­rio: „Su­per, ali šta je Bo­ban?“, - ot­krio je re­di­te­lj.

Pro­blem je bio to što Bo­bi ne­ma isku­stvo na fi­l­mu. Pro­du­cent je po­tom re­di­te­lju pu­stio Bo­bi­je­ve sni­m­ke s Ju­tju­ba. Vi­deo je na­j­vi­šeg igra­ča u NBA li­gi, a uz to je i Sr­bin, što je pre­ma nje­mu po­dra­zu­me­va­lo i „isto­č­noe­vro­p­ski va­jb“, ko­ji je ovom li­ku u sce­ni otva­ra­nja fi­l­ma bio po­tre­ban. Bo­bi je ot­pu­to­vao u Nju­jo­rk i sreo se s ti­mom ka­ska­de­ra.

- Po­sle tre­ćeg i če­tvr­tog da­na do­šli su i re­kli su mi da je sja­jan - re­kao je re­di­tlj.

Scena iz biblioteke

Po­sle ne­ko­li­ko da­na ve­žbao je te­k­st s Ki­ja­nuom Ri­v­som, a po­sle još ne­ko­li­ko da­na već je oba­rao knji­ge u bi­blio­te­ci sa slav­nim glu­m­cem. Bo­bi će sad, ako oba­ve­ze do­zvo­le, do­bi­ti pri­li­ku da se po­ka­že kao glu­mac i na do­ma­ćem tr­ži­štu.

Veliki praznik košarke večeras (18.30) u Bolonji, na katolički Božić - posle 10 godina u Seriji A se sastaju Virtus i Fortitudo, legendarni klubovi, koji su bili u velikoj krizi i sad se vraćaju na staze stare slave. Virtus ima Miloša Teodosića, i favorit je, s kvotom 1,25, dok je kvota na Fortitudo 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Virtus - Fortitudo.

Lju­bo­mir Radanov

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track