SCENA KOJA JE RAZNEŽILA SVE: Igraču Majamija klub priredio iznenađenje a onda je on briznuo u plač (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

suza suzu stiže

SCENA KOJA JE RAZNEŽILA SVE: Igraču Majamija klub priredio iznenađenje a onda je on briznuo u plač (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Majamija pobedom nad Indijanom potvrdili su odličnu formu i reputaciju najneugodnijeg domaćina u ligi, a ova utakmica je imala i jednu neobičnu uvertiru, scenu koja je raznežila mnoge.

U centru pažnje našao se košarkaš Hita Gabonac Kris Silva (23) kome su klub i NBA, uz sveobuhvatnu pomoć komesara lige Adama Silvera, priredili najlepši mogući poklon za praznike: omogućili su mu da vidi svoju majku prvi put posle tri godine!

Majka, Karin Minkue Obame, kročila je na teren Hita u trenutku dok su igrači Majamija na čelu sa trenerom Spolstrom već pripremili Krisa na iznenađenje, a sve se to dešavalo tokom šuterskog treninga pred meč sa Pejsersima.

Njegova reakcija bila je neprocenjiva.

Kris je isprva bio u neverici, potom je briznuo u plač, a topli majčin zagrljaj totalno ga je emotivno slomio.

"Nisam mogao da verujem kad sam je video da ulazi u halu... Mislio sam da vidim duha - slegali su se utisci Silvi nakon susreta sa majkom.

"Nisam mogao da dođem sebi, toliko je to bilo emotivno za mene. Hvala NBA Afrika za ovu neverovatnu nagradu. Ovo ide pravo do mog srca i čini ove praznike posebne za mene."

Kris Silva je još od 2012. godine u NBA, od tada se samo jednom vraćao u rodni Gabon na dve nedelje, i to 2016. godine, a tek sada je dočekao trenutak da se ponovo susretne sa majkom.

Krisu, naravno, nije problem da organizuje i plati put bilo kom članu svoje porodice, ali problem su rigorozne vize za izlaske iz Gabona, što je sve vreme bila prepreka da košarkaš Majamija dočeka nekog od najbližih u SAD.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track