BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE REŠIO DUEL U ZAGREBU: Blažič pogodio tri slobodna bacanja za trijumf Cedevita Olimpije nad Cibonom
Foto: ABA liga

ABA LIGA

BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE REŠIO DUEL U ZAGREBU: Blažič pogodio tri slobodna bacanja za trijumf Cedevita Olimpije nad Cibonom

Košarka -

Košarkaši Cedevita Olimpije pobedili su danas u Zagrebu domaću Cibonu sa 84:82 (26:17, 13:21, 22:24, 23:20), u utakmici 13. kola ABA lige.

Ljubljanski tim pobedio je tako što je Jaka Blažič u završnici pogodio sva tri slobodna bacanja. U poslednjoj sekundi igrač Cibone Filip Bundović promašio je "trojku" za pobedu.

Blažič je utakmicu završio sa 14 poena, pet skokova i pet asistencija, Rajan Boutrajt postigao je 17 poena, a Mikel Hopkins 13 poena uz devet skokova. Maik Cirbes dodao je 12 poena, a Edo Murić šest poena i šest skokova.

U ekipi Cibone Šejn Gibson bio je najefikasniji sa 20 poena, dok je Ivan Novačić postigao 12 poena uz pet skokova. Filip Bundović i Josip Bilinovac postigli su po devet poena, a Toni Katić šest poena, osam asistencija i pet skokova.

Cedevita Olimpija je prva na tabeli sa 10 pobeda i tri poraza, a Cibona je osma skorom četiri pobede i devet poraza.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track