ZABAVNO JE GLEDATI GENIJA: Dončić će biti bolji od Novickog!
Foto: EPA/LARRY W. SMITH

zna o čemu priča

ZABAVNO JE GLEDATI GENIJA: Dončić će biti bolji od Novickog!

Košarka -

Džeri Vest, živa legenda NBA lige, izuzetno poštuje Luku Dončića.

Čovek po kojem je urađen logo NBA lige važi za jednog od 50 najboljih igrača svih vremena opisao je trenutni kvalitet košarke u Americi , ali i igru Luke Dončića, zvezde Dalas Maveriksa.

"Prelepa je to igra kada se igra kako treba. Kada se ne igra kako treba, onda nije", rekao je Vest i odgovorio da li Dončić igra košarku "kako treba"

"O Bože, da. Svi bi voleli da imaju 20-godišnjaka kao što je on, nekog ko još nije ni došao nadomak svog vrhunca. Zabavno je gledati genija"!

foto: AP

"Genija?", upitali su novinari Vesta.

"Ja sam već dugo ovde, video sam mnogo odličnih igrača. Koliko superstarova ima u jednom trenutku u ligi? Pet, možda šest. Postoji razlika između superstara i Ol-stara. Superstar je drugačiji i on (Dončić) je upravo takav", jasan je Vest.

Vest veruje da Dončić može još mnogo da napreduje i dodaje da može da bude bolji od najboljeg igrača Dalasa svih vremena Dirka Novickog.

foto: AP

"Pogledajte Dalas. Jedan igrač ih je transformisao u plej-of tim. On će biti najbolji igrač kojeg je Dalas ikada imao. Izuzetno poštujem Novickog, ali Dirk nije Dončić", zaključio je Vest.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track