EVO ZAŠTO JE ŠTIMAC LJUBIMAC DELIJA! Centar Zvezde OVIM potezima doneo pobedu crveno-belima u Francuskoj! VIDEO
Foto: euroleague.net

EVROLIGA

EVO ZAŠTO JE ŠTIMAC LJUBIMAC DELIJA! Centar Zvezde OVIM potezima doneo pobedu crveno-belima u Francuskoj! VIDEO

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde savladali su na gostovanju ekipu Asvela sa 83:80 (13:30, 17:19, 34:16, 19:15), u utakmici 18. kola Evrolige.

Koš za pobedu crveno-belih pogodio je Kevin Panter, ipak, igrač uutakmice bio je Vladimir Štimac.

Iskusni centar je predvodio crveno-bele sa 21 poenom bez promašaja iz igre (8/8 za dva).

Posle sjajne pobede nad Virtusom u Evrokupu Partizan večeras (19.00) čeka Cedevitu Olimpiju u vrlo važnom meču za dalji tok sezone u ABA ligi. Crno-beli su u formi i favoriti su s kvotom 1,35, dok je kvota na goste 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Cedevita Olimpija.

Štimac je na kraju meča izveo dva poteza koja su praktično rešila pitanje pobednika ovog meča. Posle trojke koju je pogodio na iznenađnje mnogih, Štimac je na par sekundi pre kraja meča izblokirao šut domaćina i tako stavio tačku na ovj meč u Francuskoj.

"Doživeo sam 'deža vi' jer sam bio na ovom istom parketu pre nekoliko nedelja. Asvel je odlična ekipa koja je igrala snažno na ovoj utakmici, ali smo mi uspeli da pobedimo. Vratili smo se iz vrlo teške situacije i preokrenuli ceo tok utakmice. Definitivno smo morali da šutiramo bolje slobodna bacanja jer bismo tako izbegli ovu dramu na kraju. Sada nas čekaju nas dve teške utakmice kod kuće sledeće nedelje. Očekujem da će navijači biti uz nas", rekao je Štimac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track