VEĆ SAM STIGAO DO VELIKOG KLUBA: Ovo su prve izjave Džejmsa Mekadua, poslednjeg pojačanja Partizana (VIDEO)
Foto: Printscreen

SJAJNI PRVI UTISCI

VEĆ SAM STIGAO DO VELIKOG KLUBA: Ovo su prve izjave Džejmsa Mekadua, poslednjeg pojačanja Partizana (VIDEO)

Košarka -

Američki košarkaš Džejms Mekadu prošao je medicinske preglede i odradio prvi trening sa Partizanom.

Dvostruki NBA šampion sa Golden Stejtom u Humsku je stigao iz Bešiktaša. Mekadu kaže da su mu prvi utisci sjajni.

"Uzbuđen sam što sam ovde. Partizan je veliki klub, velika organizacija. Sa dobrim saigračima, dobrim ljudima. Počastvovan sam i zahvalan Bogu što sam ovde, što sam zdrav i spreman da budem deo jedne ovakve prilike", počeo je Mekadu priču za klupski Jutjub kanal.

Amerikanac je svestan šta se od njega očekuje. Teško je verovati da će debitovati protiv Cedevita Olimpija, mnogo je realnije da se to desi protiv Trenta.

"Priključio sam se timu kojem ide odlično, kako u Evrokupu, tako i u ABA ligi. Želim samo da se prilagodim, da radim ono što znam najbolje, da slušam trenera, da sa saigračima igram dobru košarku i da nastavimo kao do sada".

Pre dolaska se upoznao sa istorijom Partizana.

"Svakako sam čuo za bogatu istoriju Partizana. Ovo mi je druga godina da igram u Evropi, a već sam deo tako velikog kluba. Jako sam uzbuđen što sam ovde. Mnogo dobrih igrača, kao i trenera, je dolazilo u ovaj klub, u ovu zemlju. Biti ovde u Srbiji i igrati za ovaj veliki klub... Sve je to za mene jako uzbudljivo", rekao je Džejms Mekadu, koji igra na pozicijama četiri i pet.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track