OTIŠAO U VEČNOST SA SVOJOM MAMBASITOM Đijana i Kobi su bili NERAZDVOJNI a o njoj JE GOVORIO REČIMA KOJE SADA PARAJU DUŠU
Foto: AP

TUGA

OTIŠAO U VEČNOST SA SVOJOM MAMBASITOM Đijana i Kobi su bili NERAZDVOJNI a o njoj JE GOVORIO REČIMA KOJE SADA PARAJU DUŠU

Košarka -

Legendarni NBA as Kobi Brajant u večnost je otišao sa svojom mezimicom, Đijanom.

Kobi je sa ćerkom išao na njenu utakmicu kada je, prema prvim navodima američkih medija, helikopter zbog magle udario u planinu, zapalio se i izgoreo.

Đijana (13) je krenula očevim stopama, trenirala je i volela košarku i, kažu, bila joj u potpunosti predana.

foto: AP

Zvali su je "Mambasita", po ugledu na tatu, poznatog kao "Crna mamba", a Kobi Brajant je o njoj govorio sa mnogo ljubavi.

Kada je gostovao kod Džimija Kimela 2018, Kobi je rekao da bi ona mogla da se oproba u WNBA.

- Fanovi bi dolazili do mene i obraćali mi se u stilu "hej, pa trebalo bi da imaš sina... trebalo bi da ima nekog ko će nastaviti tradiciju, nastaviti nasleđe". Onda bi uletela Đijana. Rekla mi "hej, pa ja sam tu! Ne treba nam nikakav dečak za to. Ja imam to u sebi" - govorio je Kobi.

Zajedno su dolazili i na utakmice, nedavno je zabeleženo njihovo simpatično ćaskanje u prvom redu na meču Lejkersa, što je naročito postalo viralno i potresno posle nesreće.

foto: AP

Kobi je bio ponosni otac četiri ćerke, sećanje na njega sada će čuvati Natalija Dijamante, Bianka Bela i Kapri Kobi, a Đijana je bila viđena kao naslednica, najviše je volela košarku.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track