KOBIJU JE PAKOVANA AFERA OD KOJE SE JEDVA OPORAVIO: Plašio se doživotne robije, a put do slobode otvorio se OVIM rečima
Foto: Profimedia

nije bilo naivno

KOBIJU JE PAKOVANA AFERA OD KOJE SE JEDVA OPORAVIO: Plašio se doživotne robije, a put do slobode otvorio se OVIM rečima

Košarka -

Kobi Brajant, koji je zajedno sa ćerkom i još sedam osoba stradao u helikopterskoj nesreći, bio je jedan od najboljih košarkaša sveta, svih vremena za porodicu, intimno okruženje u četiri zida, bio je, kažu, sjajan, fantastičan otac četvero dece, suprug. Suprugu je upoznao kad je imao 21 godinu, bila je to ljubav na prvi pogled, a zajedno su prebrodili i veliki skandal u kom je NBA zvezdi pokušano "pakovanje" silovanja...

Suprugu Vanesu upoznao je tokom snimanja muzičkog spota 1999. godine, dok je bila srednjoškolka.

"Ljubav na prvi pogled", ponosno je isticao.

foto: Profimedia

Već godinu dana nakon što su prohodali, Kobe ju je zaprosio. Bryantovi roditelji nisu bili oduševljeni pa su čak tražili potpisivanje predbračnog ugovora, ali poznati košarkaš - nije dozvolio.

Koliko je njihova ljubav bila snažna svedoči i činjenica da je Vanesa stala na njegovu stranu kad je bio optužen za silovanje 19-godišnje radnice u jednom hotelu 2003. godine. Pretila mu je doživotna, a iako se navodna žrtva odbila pojaviti na sudu, Kobi je organizovao konferenciju za medije na kojoj se pojavio zajedno sa suprugom. Na kraju je sve odbačeno, jer se pokazalo da je radnica htela samo milionsku odštetu...

"Počeo sam ispitivati smrtnost onoga što radim. Šta znači kad te svi vole, a onda te odjednom svi mrze? Pokazaću svima ko sam ja zaista. Bio sam uplašen da ću završiti u zatvoru. Bilo je priča da bih tamo mogao biti 25 godina ili doživotno. Uplašio sam se", otkrio je Brajant u intimnoj ispovesti.

foto: Profimedia

Otkrio je tad da mu je pomogao i jedan sveštenik.

"Jako mi je pomogao razgovor s njim. Bilo je čak i zabavno. Pitao me je jesam li to uradio? Rekao sam da nisam. Onda me je pitao imam li dobrog advokata? Rekao sam da imam i da je fenomenalan. Potom mi je rekao: Odlično onda, pokreni se! Bog ti ne može dati ništa što ne možeš sačuvati, sve je u njegovim rukama, postoje stvari koje ne možeš kontrolisati. Pokreni se! Da, to je bila tačka preokreta", otkrio je as Lejkersa.

Otkrio je tad da mu je pomogao i jedan sveštenik.

foto: Profimedia

"Jako mi je pomogao razgovor s njim. Bilo je čak i zabavno. Pitao me je jesam li to uradio? Rekao sam da nisam. Onda me je pitao imam li dobrog advokata?Rekao sam da imam i da je fenomenalan. Potom mi je rekao: Odlično onda, pokreni se! Bog ti ne može dati ništa što ne možeš sačuvati, sve je u njegovim rukama, postoje stvari koje ne možeš kontrolisati. Pokreni se! Da, to je bila tačka preokreta", otkrio je as Lejkersa.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track