SRAMNO! Američki komičar se brutalno našalio na račun Kobijeve smrti! Svi hoće da ga linčuju (VIDEO)
Foto: Printscreen Twiter

ovo nije smeo da uradi

SRAMNO! Američki komičar se brutalno našalio na račun Kobijeve smrti! Svi hoće da ga linčuju (VIDEO)

Košarka -

Poznati američki komičar Ali Šafir dobio je poslednjih dana više pretnji smrću jer je ismevao smrt Kobija Brajanta u helikopterskoj nesreći u Kalabasasu!

TMZ, medij koji je prvi izvestio o pogibiji Brajanta, njegove trinaestogodišnje ćerke Đijane i još sedmoro ljudi, piše da je ovu informaciju o Šafiru dobio iz policije.

Ako je Šafir i mogao da misli da su mu šale na račun tragične smrti košarkaša smešne, to niko drugi ne misli pa su organizatori njegovih nastupa sve otkazali posle sramnog slavljenja smrti Kobija Brajanta.

Njujorški “Komedi klab” je čak morao da pozove policiju jer su počele da stižu pretnje komičaru zbog čega je zakazani Šafirov nastup - otkazan.

"Kobi Brajant je sa pogibijom zakasnio 23 godine. Izvukao se za silovanje, jer su holivudski liberali više navijači Lejkersa nego što preziru silovanje. Veliki pozdravi za heroja koji je zaboravio da sipa gorivo u helikopter, mrzim Lejkerse. Kako divan dan - rekao je Šafir u videu na društvenim mrežama."

Za sada nema uhapšenih zbog pretnji na račun komičara, a on ima objašnjenje za ovaj skandalozni video:

"Svaki put kada umre neka poznata ličnost, ja objavim neko užasno s*anje o njoj. To radim već godinama, volim da uništavam bogove. I baš kada poznata ličnost umre, tada je najviše obožavaju. I kao odgovor na izlive saučešća i ljubavi na društvenim mrežama, objavim nešto zlo. To je samo šala. Zaista ne mrzim nikog od ljudi - napisao je kasnije Šafir

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track