KOMŠIJA KOBIJEVIH RODITELJA OTKRIO: Džo i Pem su potpuno uništeni! Procurele i prve fotografije!
Foto: Profimedia

novi detalji

KOMŠIJA KOBIJEVIH RODITELJA OTKRIO: Džo i Pem su potpuno uništeni! Procurele i prve fotografije!

Košarka -

Danima nakon tragedije Kobija Brajanta i njegove ćerke Đijane, koji su poginuli u padu helikoptera sa još 7 osoba u Kalabasasu u Kaliforniji, nema ni traga ni glasa od roditelja slavnog košarkaša , Džoa i Pem Brajant.

Poznato je da Kobi nije bio u dobrim odnosima sa svojim roditeljima, koji nisu bili na njegovom venčanju, oproštajnoj utakmici, kao i da su ga izdali kada su pokušali na aukciji da prodaju njegove stvari iz detinjstva.

Odnosi su zahladneli nakon što je Kobi oženio Vanesu što njegovi roditelji nisu mogli da prihvate jer su smatrali da su njih dvoje isuviše mladi za brak.

Nakon toga bilo je uspona i padova na relaciji Kobija sa majkom i ocem, ali nikada nije onako kako bi trebalo da bude.

Mediji su pokušavali danima da dođu do informacijama o njima, a "Dejli Mejl" je uspeo da stupi u kontakt sa komšijom Džoa i Pem Brajant, koji je otkrio prve informacije o njima i kako su podneli tragediju.

Takođe, ovaj list je napravio i prve fotografije oca Kobija Brajanta nakon tragedije koja se dogodila.

Možete ih videti ovde.

"Pričao sam sa njima dva puta, preuzeo hranu i karte, oni su jednostavno uništeni, kao što možete da zamislite. To je užasan momenat za porodicu, izgubili su sina i unuku, to je strašno. Samo dan ranije sam kratko razgovarao sa Džoom, bilo je sve lepo i srećno, pričali smo o lepom vremenu, a onda su se njihovi životi okrenuli naglavačke za 24 sata", rekao je komšija Kobijevih roditelja.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track