MEGA U GRČEVITOJ BORBI ZA OPSTANAK Milojević: Protiv Primorske drugi korak ka cilju
Foto: Photo:Zadar/Zvonko Kucelin

ABA LIGA

MEGA U GRČEVITOJ BORBI ZA OPSTANAK Milojević: Protiv Primorske drugi korak ka cilju

Košarka -

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da bi pobeda protiv Primorske mogla da bude jedna od presudnih njegove ekipe u borbi za opstanak u ABA ligi.

"Prošle nedelje smo pobedom protiv Krke napravili prvi korak u borbi za opstanak u ABA ligi, a sada imamo priliku protiv Primorske da zabeležimo i drugi. Sigurno je da nas očekuje izuzetno težak meč", rekao je Milojević, prenosi klub.

Košarkaši Mege u nedelju nastavljaju takmičenje u ABA ligi kada će u okviru meča 18. kola gostovati Primorskoj.

Milojević je naveo da je Primorska, iako im je pre nekoliko kola otišao trener i nekoliko glavnih igrača, i dalje su izuzetno opasna ekipa, što su pokazali pobedom protiv Cedevita Olimpije.

"Ovo je izuzetno bitan meč za obe ekipe, a na nama je da u njega udjemo maksimalno spremni i koncentrisani. Evidentno smo podigli igru i samopouzdanje ekipe. Protiv Primorske energija na terenu mora da bude na najvišem nivou uz agresivnu odbranu tokom celog toka meča. Ukoliko uspemo u tome, verujem da imamo šansu za pobedu koja bi mogla da bude jedna od presudnih u borbi za opstanak", rekao je Milojević.

Posle 17 odigranih kola ABA lige, Mega ima skor 4/13 dok je Koper Primorska zabeležila 10 pobeda.

Plejmejker Mege Kendrik Peri rekao je da će predstojeća utakmica biti veliki izazov, ali je istakao da je njegov tim spreman.

"Imamo dobar ritam i samopouzdanje nakon naše pobede protiv Krke. Moj je posao da samopouzdanje naših momaka bude na nivou i na ovoj utakmici i da odigramo čvrsto i timski tokom svih 40 minuta igre. U poslednje vreme igramo dobru košarku i sigurno je želimo da se naš naporan rad nagradi novom pobedom", rekao je Peri.

Utakmica se igra u nedelju od 12.00.

(Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track