KAZNE SU DRAKONSKE! Zvezdin apel navijačima: Fer, sportski i korektno protiv Efesa!
Foto: Starsport©

MOLBA

KAZNE SU DRAKONSKE! Zvezdin apel navijačima: Fer, sportski i korektno protiv Efesa!

Košarka -

Košarkaši klub Crvena zvezda apelovao je na navijače da na današnjoj utakmici protiv Efesa u Evroligi bodre tim fer, sportski i korektno.

Zvezda večeras u Beogradskoj areni dočekuje Efes u utakmici 22. kola Evrolige.

"Crvena zvezda podseća da je klub i ove godine bio predmet velikih kazni od strane disciplinskog sudije Evrolige i još jednom apeluje na sve da dodju ranije u halu i posebno da ne zauzimaju prolaze i stepeništa", navodi se saopštenju crveno-belih.

"Posebno podsećamo sve zvezdaše da nikako ne bacaju nikakve predmete u teren, ne vredjaju protivnika, ne napadaju i ne vredjaju i narušavaju fizički integritet službenih lica koja su na bilo koji način angažovana na utakmici", dodaje se u saopštenju.

Takodje, Crvena zvezda je podsetila da u Beogradskoj areni nije dozvoljeno pušenje i da zbog tog prekršaja klub može biti kažnjen.

Zvezda je navela da je klub od početka sezone kažnjen sa više od 80.000 evra, odnosno sa ukupno 200.000 evra otkako nastupa u Evroligi.

"Ta suma već ozbiljno remeti normalno funkcionisanje kluba i dovodi nas u opasnost da svaka naredna kazna bude višestruko veća shodno disciplinskom pravilniku Evrolige, pa čak i da dovede do pražnjenja hale", navela je Zvezda.

Utakmica se igra od 19.00.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track