HTEO - NE HTEO, PAŠĆE I TEO! Partizan u gradu košarke (FOTO)
Foto: @starsport

spektakl

HTEO - NE HTEO, PAŠĆE I TEO! Partizan u gradu košarke (FOTO)

Košarka -

Srpski Virtus Crno-beli žele da rastuže Đorđevića, Teodosića
i Markovića i pobedom dođu do prvog mesta u grupi, što donosi prednost domaćeg terena u četvrtfinalu

Virtus želi osvetu za debakl u Beogradu, ali pitaju se i crno-beli! Spektakl u gradu košarke na programu je večeras od 20 časova (Sport klub). Virtus i Partizan bore se za prvo mesto u grupi, koje donosi prednost domaćeg terena u četvrtfinalnim mečevima Evrokupa.

foto: @starsport

U Bolonji su dobro upamtili kako su isprašeni iz Beograda. Partizan je slavio sa 99:81, a gosti su još dobro i prošli. To će sigurno biti motiv više da pobede srpski klub i na taj način dođu korak bliže prvom mestu pred mečeve poslednjeg kola grupne faze.

- Virtus je dobra ekipa s Teom, koji je ekstra klasa i pravi razliku. Pravio bi je gde god da igra u Evropi. Biće teška utakmica, ali probaćemo da dobijemo - rekao je Novica Veličković.

foto: @starsport

Neće biti lako crno-belima da odigraju kao u prvoj utakmici.

- Teško da možemo da ponovimo onakvu utakmicu protiv Virtusa, još na njihovom terenu, ali mislim da možemo da odigramo dobro. Posle toga imamo meč kod kuće protiv Trenta, koji je takođe važan. U neku ruku, ovo je borba za prvo mesto u grupi i idemo tamo da odigramo što bolje - poručio je Nemanja Gordić.

Ponovo u Bolonji Danilović uz crno-bele, a policajci uz njega

U ekspediciji Partizana na putu za Bolonju našao se i Predrag Danilović, prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije. Legendarni as ostavio je tokom igračke karijere veliki trag u Bolonji, pa ne čudi što su ga na aerodromu u ovom gradu policajci jurili za fotografisanje...

foto: Kurir/Predrag Gajić

Partizan večeras (20.00) gostuje najvećem favoritu za osvajanje Evrokupa Virtusu, a ako crno-beli naprave podvig i pobede obezbediće mesto u četvrtfinalu. Kvota na Partizan je 3,05, dok je kec, na tim Saše Đorđevića, 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Virtus - Partizan.

Kurir / Predrag Gajić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track