DRAGAN ŠAKOTA PRED PANATINAIKOS: Moramo da uđemo borbenije nego što je to bio slučaj protiv Efesa
Foto: Beta AP

EVROLIGA

DRAGAN ŠAKOTA PRED PANATINAIKOS: Moramo da uđemo borbenije nego što je to bio slučaj protiv Efesa

Košarka -

Pred košarkašima Zvezde je novi duel u Evroligi, a rival će im biti Panatinaikos. Trener crveno belih izneo je svoje mišljenje pred ovaj meč.

"Već smo rekli da su nam utakmice i to evroligaške u vrlo zgusnutom kalendaru, ali smo prethodnih dana dali veliki značaj derbiju, koji je takmičarski imao prioritet i bio vrlo važan za nas. Veliki respekt ekipi Panatinaikosa, odličan tim. U ulozi favorita su i sa vrhunskim trenerom na klupi. Panatinaikos u svom sastavu ima klasne igrače, uostalom taj tim je pravljen da napravi rezultat, da stigne daleko u Evroligi. Sa druge strane, mi hoćemo da odigramo lepu utakmicu, svakako borbeniju od prvog poluvremena sa Efesom i na nivou onoga što smo igrali u drugom delu te utakmice" - rekao je Šakota.

Marko Jagodić Kuridža vratio se na teren protiv Partizana posle pauze zbog povrede i ističe da je recept za ovaj susret jednostavan.

"Nemamo mnogo vremena da se spremimo za meč sa Panatinaikosom, izvanrednim timom koji ima velike ambicije u Evroligi. Recept je jednostavan, moramo da odigramo borbeno, čvrsto i sa puno energije kao što smo odigrali drugo poluvreme sa Efesom i derbi sa Partizanom. Neće biti lako, imaju puno kvalitetnih igrača, odličnog trenera - rekao je Kuridža.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track