RITAM KOJI MELJE: Crveno-beli nemaju vremena ni za radost, ni za tugu
Foto: EPA Andrej Cukic

ZVEZDA igra tri meča za pet dana

RITAM KOJI MELJE: Crveno-beli nemaju vremena ni za radost, ni za tugu

Košarka -

Vladimir Štimac već zaboravio pobedu nad Grcima jer večeras (18.00) idu na parket moskovskom Himkiju.

Košarkaši Crvene zvezde ne stižu ni da se obraduju pobedama, jer nakon 24 sata odmora već moraju da izađu na parket narednom rivalu.

Tako je bilo posle Partizana, isto važi i za trijumf nad Panatinaikosom, koji je brzo arhiviran zbog večerašnjeg (18.00, SK 1) duela u Moskvi s Himkijem.

- Zaboravili smo ovaj meč jer već je po rasporedu Himki u Moskvi. Tamo je mnogo ozbiljna ekipa, sa mnogo ozbiljnim igračima. Onda nam dolazi ABA liga i vrlo nezgodna ekipa u Baru. Svi mečevi su teški i zato ne možemo mnogo da se radujemo, a ni da mnogo žalimo kada se završe neke utakmice. Moramo da gledamo napred - objašnjava Vladimir Štimac, koji je svojom energijom znatno doprineo rezultatskom usponu crveno-belih na oba fronta.

Ipak, iskusni centar je sam sebi najveći kritičar:

- Srećan sam što se vratio Stratos, doneo je jako veliko iskustvo u važnim trenucima. Videlo se da je to karika koja nam je nedostajala. Majk je, takođe, izvanredno odigrao prvo poluvreme. Da njega nije bilo, ko zna šta bi bilo. Ja sam u prvom poluvremenu bio daleko najgori igrač u ekipi.

Kurir / D. P.

Foto: EPA Andrej Cukic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track