ISPLIVALI DETALJI: Evo kada i gde će se održati komemoracija povodom smrti Kobija i njegove ćerke
Foto: Profimedia

STEJPLES CENTAR ĆE BITI MALI

ISPLIVALI DETALJI: Evo kada i gde će se održati komemoracija povodom smrti Kobija i njegove ćerke

Košarka -

Komemoracija Kobiju Brajantu i njegovoj ćerki Đijani biće održana 24. februara u Stejpls centru, piše Los Anđeles Tajms.

Izvor koji je želeo da ostane anoniman je otkrio mesto i vreme komemoracije, koja će biti održana simboličnog datuma. Naime broj 24 Brajant je nosio tokom karijere, dok je njegova ćerka nosila broj 2, a ovaj broj simbolizuje i mesec februar.

Prva ideja je bila da se komemoracija održi na fudbalskom stadionu kako bi moglo da dođe što više ljudi, ali je na kraju izbor ipak pao na mesto gde je Kobi Brajant ispisao košarkašku istoriju. Stejpls centar je bio druga kuća Brajanta i u njemu je proveo 20 godina a baš na tom mestu je izgradio briljantnu karijeru.

Navijači širom Amerike su posle helikopterske nesreće počeli masovno da dolaze ispred legendarne dvorane da odaju počast svom idolu. Dresovi Brajanta, poruke i sveće su ispred doma LA Lejkersa već danima.

Još nema informacija o tačnom vremenu komemoracije, a mediji pišu da će ulaz u dvoranu biti strogo ograničen.

Podsećamo Kobi i Đijana Brajant su poginuli 26. januara kod Kalabasasa u Kaliforniji u helikopterskoj nesreći u kojoj je stradalo još sedam osoba.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track