TRENER MEGE PRED KUP U NIŠU Milojević: Želimo da ponovimo uspeh iz 2016. godine!
Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

ZANIMLJIVO

TRENER MEGE PRED KUP U NIŠU Milojević: Želimo da ponovimo uspeh iz 2016. godine!

Košarka -

Trener košarkaša Mega Bemaks Dejan Milojević rekao je danas da je njegova ekipa uvek motivisana za Kup Radivoja Koraća, u kome, kako je ocenio, svaka ekipa ima šansu za trofej.

"Kup je takmičenje u kome svaka ekipa ima svoju šansu i gde smo u prošlosti vidjali iznenadjenja. U toj jednoj utakmici i manje ekipe imaju šanse protiv favorita. Sloboda igra sjajno u KLS i sigurno ih nećemo potceniti. Verujem da će publika imati prilike da uživa u mečevima, a mi smo uvek dodatno motivisani da se prikažemo u dobrom svetlu u Nišu gde smo 2016. osvojili naš prvi i za sada jedini trofej u Kupu", rekao je Milojević za klupski sajt.

Košarkaši Mege doputovali su u Niš gde će u četvrtak od 19.30 igrati protiv Slobode, u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

"Ukoliko uspemo da nametnemo naš ritam, verujem da ćemo opravdati ulogu favorita i plasirati se u polufinale. Idemo korak po korak, pa ćemo videti koliko daleko možemo da doguramo", dodao je trener Mege.

U slučaju pobede, Mega će u polufinalu, u petak od 17 časova, igrati protiv boljeg iz duela Crvene zvezde i Radničkog.

U Kupu Radivoja Koraća ekipe mogu registrovati maksimalno četiri strana igrača, od kojih će za Megu nastupiti Edin Atić, Kendrik Peri, Marko Simonović i Blaž Mesiček.

Bek Mege Luka Ašćerić rekao je da njegova ekipa ne beži od uloge favorita, ali da mora da bude oprezna, pošto se u kup takmičenju greške teško ispravljaju.

"Igramo protiv veoma nezgodne ekipe Slobode koja se nalazi u vrhu KLS i sigurno je da će želeti da se pokažu u što boljem svetlu na Kupu. Moramo da budemo vrlo oprezni i da sa pravom energijom udjemo u meč. Pokušaćemo uz agresivnu odbranu da uspostavimo kontrolu nad utakmicom od starta. Ukoliko budemo na svom nivou, verujem da ćemo se plasirati u polufinale", naveo je on.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track