CRNO-BELI U POSLEDNJOJ SEKUNDI POBEDILI ZVEZDU Nestvaran preokret Partizana, sa minus 11 do trijumfa za 90 sekundi VIDEO
Foto: FIBA

juniorska evroliga

CRNO-BELI U POSLEDNJOJ SEKUNDI POBEDILI ZVEZDU Nestvaran preokret Partizana, sa minus 11 do trijumfa za 90 sekundi VIDEO

Košarka -

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu 78:77 (16:18, 15:27, 19:16, 28:16) u utakmici kvalifikacionog turnira juniorske Evrolige, koji se igra u Beogradu.

Iako je Crvena zvezda tokom čitavog meča diktirala tempo, bila bolja i imala ubedljivu i dvocifrenu prednost, Partizan je briljantnom igrom u četvrtoj deonici u poslednjim sekundama prokrenuo rezultat i slavio.

Crno-beli su za poslednjih minut i po napravili preokret iako su gubili čak sa 11 poena razlike!

Ključne poene ubacio je Lazar Stefanović sekund pre kraja meča.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Stefanović sa 22, Jovanović 13 i Radovanović koji je postigao poen manje, dok su u redovima Crvene zvezde bolji od ostalih bili Branković 17, Ostojić 15 i Manojlović 13.

Tako su crno-beli obezbedili prvo mesto u grupi A i borbu u finalnom meču za plasman na završni Evroligin turnir. Finale je zakazano za sutra u 20 časova u sportskoj hali Železnik, a protivnik crno-belima biće bolji iz duela Mega Bemax – CFBB Pariz.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track