DOBILI SU NAS LAKO U BEOGRADU: Obradović oprezan pred Zvezdu!
Foto: Starsport©

EVROLIGA

DOBILI SU NAS LAKO U BEOGRADU: Obradović oprezan pred Zvezdu!

Košarka -

Trener Fenerbahčea Željko Obradović istakao je na konferenciji za medije pred susret sa Crvenom zvezdom da želi da njegova ekipa ponovi igru kao protiv Valensije.

"Igramo protiv potpuno drugačijeg tima u odnosu na onaj koji nas je dobio lako u Beogradu. Imaju kvalitetna imena na svim pozicijama i dolaze posle veoma važne pobede u ABA ligi tako da je ovo opet evroligaška utakmica i moramo da budemo fokusirani. Probaćemo da budemo na istom nivou na kom smo igrali protiv Valensije", rekao je Željko Obradović.

Fenerbahče ima dodatni motiv više jer je pretrpeo poraz u Beogradu na početku sezone, a i nalazi se u grčevitoj borbi za plej of.

"Bliži se kraj regularne sezone u Evroligi i svaki meč je veoma važan. Iako nismo dobili šta smo hteli an poslednjim utakmicama kod kuće, došli smo do važne pobede u Valensiji. Igraćemo dva ključna meča u duploj nedelji. Idemo korak po korak. Zvezda je kvalitetan tim iako nisu imali dobre rezultate. Dobili su nas u drugom kolu sezone, imaju novog trenera, imaju dobre poentere poput Brauna, Pantera, Lukasa... Moramo dobro da se koncentrišemo i da budemo na istom nivou 40 minuta", rekao je kapiten Fenera Melih Mahmutoglu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track