NIKO NIJE IZNAD KLUBA: Toni Parker o odlasku Edvina Džeksona iz Asvela
Foto: AP

PROKOMENTARISAO FRANCUSKOG BEKA

NIKO NIJE IZNAD KLUBA: Toni Parker o odlasku Edvina Džeksona iz Asvela

Košarka -

Edvin Džekson napustio je Asvel posle problema koje je imao sa trenerom Zvezdanom Mitrovićem, a u Estudijantesu je na pozajmici.

Odlazak francuskog beka prokomentarisao je i vlasnik Asvela Toni Parker.

"Moja prva reakcija? Bio sam razočaran. Mislio sam da je pametniji od toga. U toj fazi karijeri u kojoj se on nalazi, veoma si svestan toga da ne možeš da kažeš u javnosti sve što se dogodi u svlačionici. Svako je frustriran nečim, ali ne možemo svi izaći pred novinare i reći čime smo nezadovoljni, to se rešava razgovorom", rekao je Parker i dodao:

"Nakon što je javno govorio o tome, nije bilo mnogo poteza koje možemo preduzeti, a da sve strane ostanu zadovoljne. Morao sam da stanem u odbranu trenera i njegove odluke, niko nije iznad kluba i projekta koji gradimo godinama. To će uvek biti važnije od svih i svega. Uloga trenera u našem klubu je i dalje veoma važna. On nekada mora da natera ljude da urade nešto, nekada mora da više, da zahteva disciplini. Ako ne možeš da igraš pod takvim uslovima moraš da promeniš klub, jer Asvel je tim koji želi da pobeđuje".

Podsetimo, Džekson je bio nezadovoljan miutažom.

''Ne može se nastaviti ovako, nisam se vratio u Asvel da igram pet minuta po utakmici'', kazao je između ostalog Džekson za ''Le Progres''.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track