DAO IM JE 28 GODINA LJUBAVI I SKORO 10 MILIONA DOLARA: Niksi oterali čuvenog reditelja iz dvorane! (VIDEO)
Foto: Profimedia

nije verovao šta ga je snašlo

DAO IM JE 28 GODINA LJUBAVI I SKORO 10 MILIONA DOLARA: Niksi oterali čuvenog reditelja iz dvorane! (VIDEO)

Košarka -

Veliki navijač košarkaša Njujork Niksa, reditelj Spajk Li rešio je da posle neprijatnosti pred meč sa Hjustonom, kada ga obezbeđenje nije pustilo u dvoranu na ulaz na koji ulazi skoro tri decenije, bojkotuje mečeve NBA ligaša u Medison Skver Gardenu.

Li je prethodnih 28 godina ulazio na ulaz za zaposlene u "MSG", što je pokušao i sada. Uredno su mu otkucali kartu, da bi ga potom obezbeđenje prisililo da napusti lift koji je vodio do dvorane.

Li kaže da je skoro 30 godina koristio ulaz iz 33. Zapadne ulice, kuda obično ulaze predstavnici medija, zaposleni i hendikepirane osobe. Međutim, pred meč sa Hjustonom, obezbeđenje je tražilo da uđe na neki drugi ulaz. On je to odbio jer mu je karta skenirana i ne bi mogao da opet uđe u dvoranu.

"Stavite mi lisice i uhapsite me kao brata Čarlsa Ouklija", rekao im je Li, podsetivši na incident od pre nekoliko godina u "Gardenu" kada je obezbeđenje izbacilo bivšeg igrača Niksa zbog sukoba na sedištima za VIP osobe.

Sukob Lija sa obezbeđenjem Niksa je postao tema na društvenim mrežama, a Niksi su reagovali saopštenjem u kojem su tvrdili da su Liju nekoliko puta rekli da koristi ulaz za poznate osobe, što je on demantovao.

"Ulazim iz te ulice skoro 30 godina, zašto me nisu pozvali i rekli da ne mogu više tuda da ulazim", kaže Li, "Kunem se majčinim i bratovim grobom da lažu. Da su me konstantno pitali da idem na drugi ulaz. To je laž. Niksi su sprdnja ove lige".

Niksi su u saopšenju naveli i da su dve strane rešile problem nakon što se Li rukovao sa predsednikom kluba Džimom Dolanom,

"Dolan me uznemiravao", odgovorio je Li na ovo.

"Gospodin Dolan mi je prišao na poluvremenu i tražio da razgovaramo. O čemu da razgovaramo? Rekao sam mu da mi niko ništa nije rekao, niko mi nije poslao poruku, mejl, niti me pozvao telefonom da kaže da imaju novo pravilo o ulazu.

Li je otkrio da su ga odmah zvali gradski rivali Bruklin Netsi, ali da nikome neće dozvoliti da mu otme ljubav prema narandžastoj i plavoj boji.

"To se neće dogoditi. Želim Niksima mnogo sreće. Ali ni to se neće dogoditi", zaključio je Li.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track