TORONTO BOLJI OD KINGSA: Dabl-dabl Bjelice, solidna partija Bogdanovića (VIDEO)
Foto: AP

nba

TORONTO BOLJI OD KINGSA: Dabl-dabl Bjelice, solidna partija Bogdanovića (VIDEO)

Košarka -

U noći između nedelje i ponedeljka Toronto Reptrosi su savladali Sakramento Kingse rezultatom 118:113.

U prvom poluvremenu je rezultat bio uglavnom u egalu da bi u trećoj četvrtini akutelni šampion imao dvocifreno vođstvo. U četvrtoj četvrtini se međutim Sakramento vratio, a koševima Bogdanovića su Kingsi izjednačili. Trojkom Diarona Foksa je Sakramento čak i poveo na tri minuta do kraja a usledila je penal završnica u kojoj je koncentrisan bio Psakal Sijakam.

Važne promašaje u poslednjem minutu su imali Bogdanović i Foks, dok je Sijakam ubaicio još jednu važnu dvojku na pola minuta do kraja.

Norman Pauel i Kajl Lauri su bili najefikasniji kod Toronta sa 31 odnosno 30 poena, Sijakam je imao 23, dok je Diaron Foks kod Sakramenta ubacio 28. Bogdan Bogdanović je meč završio sa devet poena dok je Nemanja Bjelica ubacio 14 uz 10 skokova.

FMP - C. zvezda

Pobedom nad Cedevitom, Zvezda je praktično obezbedila 3. mesto pred plej-of ABA lige jer danas (17.00) gostuje FMP-u, timu protiv kojeg je slavila na poslednjih 25 mečeva. Kvota da će crveno-beli pobediti s više od 11,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za FMP - Zvezda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track