VANESA OBJAVILA FOTOGRAFIJU KOBIJA I ĆERKI ĐIJE I NATALI: Zbog jednog detalja slika za dan dobila četiri miliona lajkova
Foto: AP

emotivno

VANESA OBJAVILA FOTOGRAFIJU KOBIJA I ĆERKI ĐIJE I NATALI: Zbog jednog detalja slika za dan dobila četiri miliona lajkova

Košarka -

Vanesa Brajant je na Insatgramu objavila fotografiju nasledice Natali ispred murala posvećenog njenom suprugu Kobiju i 13-godišnjoj ćerki Đijani, koji su izgubili život u padu helikoptera 26. januara.

Ovu fotografiju u samo nekoliko sati lajkovalo više od četiri miliona ljudi iz svih krajeva sveta.

“Predivno. Njen osmeh je zarazan”, “Lepo je videti da se smeje. Kobi i Điđi sijaju za vas”, pisali su pratioci supruge jednog od najboljih košarkaša sveta svih vremena u komentarima.

Neki su primetili i kako najstarija naslednica asa Lejkersa liči na majku. “Tvoja blizanka” i “Pomislila sam da si ovo ti”, pisali su.

Poslednji put Vanesa se oglasila kada je objavila saopštenje u kojem je zatražila da se najstrože kazne policajci iz Los Anđelesa koji su delili fotografije sa mesta nesreće u kojoj su život izgubili njen suprug i kći, kao i sedmero drugih ljudi.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track