BEZ PUBLIKE U MORAČI? Potencijalni mečevi između Budućnosti i Zvezde bez prisustva navijača
Foto: Starsport©

aba liga

BEZ PUBLIKE U MORAČI? Potencijalni mečevi između Budućnosti i Zvezde bez prisustva navijača

Košarka -

Prema rečima ministra zdravlja Crne Gore Kenana Hrapovića, meč(evi) između Budućnosti i Crvene zvezde, igraće se bez prisustva publike.

Polufinale ABA lige planirano je za 27. mart, prvi meč i eventualna majstorica se igraju u Morači, ali najverovatnije "iza zatvorenih vrata" zbog korona virusa.

Bez publike će biti i Mornar proiv Partizana u drugom polufinalu ukoliko Barani pobede u poslednjem kolu Megu i zadrže to 4. mesto.

Hrapović je tokom dana na konferenciji za medije rekao da se odlaže organizovanje svih đačkih ekskurzija, izleta, edukativnih skupova u inostranstvu i da su zabranjene sportske manifestacije sa prisustvom publike.

"Dakle, sportski događaji, nacionalni i međunarodni, održavaju se bez prisustva publike. Eventualni dolazak timova iz najpogođenijih područja se odlaže do daljnjeg" - prenose Vijesti.me njegove reči.

Budućnost u poslednjem kolu regularnog dela ABA lige dočekuje FMP i već je ranije javljeno da publike neće biti. Crnogorski tim je u ponedeljak gostovao Cedeviti Olimpiji u meču koji je takođe odigran bez prisustva navijača.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track