NAŠI KOŠARKAŠI HTELI U SRBIJU, PA BILI LJUTI ŠTO SU IH SLALI U KARANTIN: Ušli iz Rumunije, a onda se peške vratili nazad
Foto: EPA/VALDA KALNINA

pakao zbog korone

NAŠI KOŠARKAŠI HTELI U SRBIJU, PA BILI LJUTI ŠTO SU IH SLALI U KARANTIN: Ušli iz Rumunije, a onda se peške vratili nazad

Košarka -

Košarkaši Voluntarija, Dejan Borovnjak i Andrija Bojić, košarkaš Steaue Strahinja Jovanović i odbojkašica Voluntarija Marija Zelenović, od tri sata jutros čekali su da uđu u Srbiju, ali se pošto su odbili da idu u karantin u Moroviću vraćaju u Rumuniju.

- Oko tri smo se taksijem dovezli do rumunske granice. Prešli smo bez problema i čekali da se otvori naša granica kako bi se uputili ka stanovima za samoizolaciju, koje su nam porodice već pripremile. Sanitarni ispektor nam je saopštio da je jutros promenjena odluka i da moramo u karantin u Morović. Mi smo to dobili, jer smo državljani Srbije sa prebivalištem u našoj zemlji. Čitav dan smo čekali da se situacija reši, zvali su nas mnogi ljudi, pomogli su i ljudi ovde, ali rešenja nema. Koliko je sve čudno pokazuje i podatak da su Jovanovića vež zvali da provere da li je došao na adresu u Srbiji - kaže Dejan Borovnjak.

Nekadašnji košarkaš Partizana u dahu nastavlja.

- Pitali su nas šta smo do sada čekali? Liga nam je gotova juče, nismo mogli ranije da krenemo.

Na pitanje šta sada Borovnjak kaže.

- Pojmam nemam. Rešili smo da se peške vratimo u Rumuniju blizu granice je grad, pa da vidimo šta nosi novi dan. Ako se nešto ne promeni ostaćemo ovde do daljeg.

Kurir sport / Nenad Kiš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track