NIKOLA MIROTIĆ BACIO MESIJU RUKAVICU U LICE: Barselona u neverici! JOŠ JEDNOM POKAZAO VELIČINU (FOTO)
Foto: Starsport, EPA/Alejandro Garcia

U JEKU KORONAVIRUSA

NIKOLA MIROTIĆ BACIO MESIJU RUKAVICU U LICE: Barselona u neverici! JOŠ JEDNOM POKAZAO VELIČINU (FOTO)

Košarka -

Španski reprezentativac Nikola Mirotić "bacio je rukavicu u lice" Lionelu Mesiju i ekipi posle poteza koji je i samu Barselonu ostavio u neverici.

Dok se Španija sve teže bori protiv virusa korona, rukovodstvo Barselone odlučilo je da za 70 odsto umanji igračima plate koje bi trebalo da prime od 13. marta do kraja sezone.

foto: AP

Najpre su negativno reagovali Pau Ribas i Ante Tomić, Nikola Mirotić nakon razgovora sa prvim čovekom kluba Đozepom Bartomeuom pristao na ovu radikalnu meru i još jednom pokazao da mu novac nije primaran.

foto: Starsport©

Prema pisanju katalonskog lista "Mundo Deportivo" Nikola Mirotić bio je jedan od igrača koji su se protivili takvoj odluci i to navodno rekli predsedniku kluba. Ubrzo su stigli demanti od samog košarkaša:

"To nije tačno! Ni u jednom trenutku nisam pričao sa predsednikom o ovome i niko nije vršio pritisak na mene da ovo prihvatim. Bila je to moja lična odluka, da podržim klub u ovom trenutku".

Mirotić je najplaćeniji evropski košarkaš. On je nakon povratka iz NBA lige prethodnog leta potpisao ugovor za oko pet miliona evra.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track