NENORMALNI TRENER JE PLJUVAO, VIKAO I VREĐAO: Jedan od najboljih stranaca se prisetio vremena u Zvezdi
Foto: Starsportphoto©

mnogo uspomena

NENORMALNI TRENER JE PLJUVAO, VIKAO I VREĐAO: Jedan od najboljih stranaca se prisetio vremena u Zvezdi

Košarka -

Nekadašnji američki košarkaš Redži Frimen prisetio se vremena koje je proveo u Srbiji.

Frimen je bio deo početaka ABA lige, nastupavši najduže za FMP, a u kraćim epizodama za Crvenu zvezdu, Vojvodinu i Metalac, u kojem je završio karijeru 2009. godine.

Zbog dobrih partija i titule osvojene 2004. godine, tim iz Železnika je povukao Frimenov dres sa brojem pet, a to mu je i jedna od najdražih uspomena.

"Ta titula 2004. godine i naravno činjenica da mi je FMP povukao dres sa brojem pet. To je stvarno sjajan gest i drago mi je zbog toga. Sećam se da su me obavestili da mi povlače dres, a još uvek su mi dugovali neke plate, ali dobro. Takav je život košarkaša... Sećam se samo lepih stvari, a u FMP-u mi je bilo lepo i uvek ću biti zahvalan ljudima u klubu", rekao je Frimen.

Odmah posle izuzetne sezone u FMP-u usledila je selidba u Zvezdu, ali tu se Redži nije dugo zadržao.

"Nije to nikakva nepoznanica, otišao sam jer se nisam slagao sa trenerom, a kada kažem nisam se slagao, tačnije je da se nisam podnosio s njim. Zmago Sagadin je jedan od najgorih trenera s kojim sam radio. Čovek koji je u stanju da vodi trening tako što konstantno viče, vređa, pljuje – potpuno nenormalno za mene. Nisam samo ja imao problem, niko u timu ga nije voleo. Došao sam u Zvezdu kao odrastao muškarac, spreman da igra košarku, a ne da stoji i sluša kako ga neko konstantno vređa. Hajde da sam neki klinac, pa da razumem to ponašanje. Samo sam odlučio da takav odnos ne želim da trpim, spakovao se i otišao", pojasnio je situaciju sada 44-godišnjak.

Kurir sport / Maxbetsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track