JEDINO JE FER DA SE ODIGRA DO KRAJA! Obradović protiv Partizanovog predloga: Ni Beograd, ni Bolonja nisu regularni!
Foto: Profimedia

zanimljivo

JEDINO JE FER DA SE ODIGRA DO KRAJA! Obradović protiv Partizanovog predloga: Ni Beograd, ni Bolonja nisu regularni!

Košarka -

Saša Obradović legendarni jugoslovenski reprezentativac i aktuelni trener Monaka protiv je predloga da Beograd ili Bolonja organizuju završni turnir Evrokupa

"Bilo koji model da se usvoji, neće da bude fer. Jedino je fer ako se odigra po prvobitnom sistemu takmičenja, sve drugo je manje regularno, a i to je pitanje da li će da se odvija. Mislim da Evrokup može najbrže da se završi, jer može u jednom turniru da se dobije pobednik. To je isto neregularno. Ako mene pitate, kad već nagađamo i idemo u neregularnost, onda bi čist neutralan teren možda bio najviše fer. U redu, što bi bilo fer da Partizan igra na neutralnom terenu, ali zašto je fer da mi svoje četvrtfinale isto igramo na neutralnom terenu? Mi smo se za to izborili, a možda iz tog četvrtfinala...", poručio je trener "kneževa" u izjavi za "Mondo"

Obradović je na kraju poentirao.

"Svaki model i spekulacija da bi se favorizovalo zbog najboljeg rezultata, svakako je neko oštećen. Po meni jedino ispravno, ako se već pravi neregularni model, da bude na neutralnom terenu", zaključio je Obradović.

Kurir sport / Mondo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track