Košarkaš Tunisa ima Brajantov autogram  na patici

Suvenir

Košarkaš Tunisa ima Brajantov autogram na patici

Košarka -
Košarkaš reprezentacije Tunisa Mohamed Hdidan, uzeo je patike u dlan i prišao Kobiju Brajantu, koji mu se odmah potpisao

Kao 1992. Košarkaš reprezentacije Tunisa Mohamed Hdidan, koji nastupa u prvenstvu Tunisa i nema baš često priliku da igra protiv NBA zvezda, uzeo je svoje patike u dlan i prišao Kobiju Brajantu. Lidera Lejkersa i američke reprezentacije zamolio je da se potpiše.

Autograme su delili i ostali američki košarkaši, ali za razliku od Brajanta koji je to uradio odmah po završetku utakmice, oni su to činili tokom meča. Iako su vodili samo sa 13 razlike na poluvremenu, Amerikanci su drugo poluvreme dobili sa 64:30 i stigli do ubedljivog trijumfa od 110:63.

Ista stvar dešavala se na Olimpijskim igrama u Barseloni kada su članovi prvog "tima snova" delili autograme i obavezno se slikali sa protivnicima.

"To je jedini turnir na kom su protivnici Amerikanaca želeli da što više vremena budu na klupi i uživaju gledajući Majkla Džordana", rekao je jednom nekadašnji generalni sekretar FIBA Borislav Stanković.

http://www.youtube.com/watch?v=z5O76Y9ATH8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track