PUCAO NA PAR KOJI MU JE UŠAO NA POSED: Bivši NBA šampion iza rešetaka (VIDEO)
Foto: Printscreen

prekoračenje

PUCAO NA PAR KOJI MU JE UŠAO NA POSED: Bivši NBA šampion iza rešetaka (VIDEO)

Košarka -

Bivši košarkaš Los Aneđeles Lejkersa i dvostruki NBA prvak Šenom Braun (34) uhapšen je, pošto je pucao iz puške na par koji je ušao na njegov posed.

On je u Lejkersima igrao tri sezone sa prosekom od 7.9 poena, 2 skoka i 1.2 asistencije po utakmici. Ostao je upamćen po spektakularnim zakucavanjima i blokadama.

Jedna verzija priče, kaže pozivajući se na izvore iz policije, da je Braun pomislio da su u pitanju provalnici, pa je zapucao, a druga da su muškarac i žena samo želeli da se raspitaju oko cene kuće pošto je ispred stajala tabla na kojoj je pisalo da se ona prodaje.

- Muškarac iz Tajrona je uhapšen zbog nasilnog napada pucanjem iz puške u pravcu dvoje ljudi koji su rekli da su mu ušli na posed jer su mislili da je kuća na prodaju - pišu američki mediji.

Par na koji je pucano je u izjavi policiji rekao da su videli muškarca koji je krenuo ka njima čim su oni kročili na posed, rekao im je da priđu, a potom je ubrzao sa puškom u rukama i ispalio ka njima pet-šest hitaca.

U svoju odbranu Braun je rekao da je pomislio da je u pitanju provala, pa je reagovao kako bi zaštitio vlasništvo. Istraga, koja je u toku, pokazaće šta se zapravo dogodilo.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track