NE ŽURI, EVROLIGO: Obradović uživa na terasi beogradskog restorana! (FOTO)
Foto: Tamara Trajković

PAPARACO

NE ŽURI, EVROLIGO: Obradović uživa na terasi beogradskog restorana! (FOTO)

Košarka -

Najtrofejniji trener Evrope Željko Obradović konačno je dočekao da može opušteno da uživa u pogledu sa terase jednog od beogradskih restorana.

Popularni Žoc je pre neki dan priznao da mu ne dostaje druženje s prijateljima i ugostiteljski objekti prestonice za koje zbog posla često nije imao dovoljno vremena.

Košarke već dugo nema, pitanje je kad će je i biti, pa Željko vodi, reklo bi se za njega neoubičajen život. Paparaco Kurira ga je uhvatio kako uživa u lepom vremenu u drušvu kuma Vladimira Androića, koji mu je i pomoćnik u Fenerbahčeu.

foto: Tamara Trajković

Njih dvojica su ispijali kaficu u jednom restoranu u Beton hali, ćaskali su dobra dva sata, a sigurno je bilo reči i o nastavku Evrolige. Fener ove godine posrće, bilo je mnogo neočekivanih poraza, ali uprkos tome ima realne izglede da se plasira u završnicu.

foto: Tamara Trajković

Doduše, moraće dobro da se potrude u preostalih šest kola regularnog toga. A to će za Željka biti lakše ako se sve bude igralo u Beogradu, kako se najavljuje. Ko zna, možda će uspeti da šampionski niz zaokruži na neverovatnih deset trofeja.

Nema brijanja do početka Evrolige

Željka bi danas prepoznali samo bolji poznavaoci košarke, pustio je bradu, stavio naočare... Ma potpuno je promenio imidž. Na njegov račun našalio se i najpoznatiji košarkaški bradonja,a da to nije Harden. Naravno, radi se o Điđiju Datomeu.

- Izgleda baš lepo. Ne znam da li će je pustiti, ali pretpostavljam da mu je prijalo da nastavi dan, bez brijanja ujutru - rekao je Datome.

Predrag Gajić / Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track