LIZA EN JE OTKIDALA NA KOŠARKAŠE: Snimila je 445 filmova sa oznakom 18+, ali se ložila samo na mlade sportiste
Foto: Instagram

VOLI MLADO MESO

LIZA EN JE OTKIDALA NA KOŠARKAŠE: Snimila je 445 filmova sa oznakom 18+, ali se ložila samo na mlade sportiste

Košarka -

Iako je od 2014. godine u penziji Liza En i danas privlači veliku pažnju i jedno je od najtraženijih imena na sajtovima sa filmovima za odrasle.

Ona je u karijeri snimila čak 445 filmova sa oznakom 18+, a po završetku karijere je priznala da joj najviše imponuju košarkaši.

"Kada gledam te mlade košarkaše osećam se kao momci kada gledaju "Viktorijine anđele". Njihova tela su predivna, tek su na početku životnog puta i još mogu da se uzbude. Naivni su i prosti, a kod njih ne postoji nikakva negativnost. Ego ne postoji, nisu nezadovoljni i jednostavno je zabavno", navela je Liza En.

Ona je priznala da je košarkaši često zovu da je pitaju za savet.

"Istina je, neki me nazovu i pitaju me šta mogu da im kažem o devojci koja želi da im se približi. Moj odgovor je iskren, kažem im sve što mislim da je važno. Kažem im i da sakriju novčanike, satove i sve vredne stvari pre nego što devojku pozovu kući. Kažem im da joj oduzmu telefon čim dođe u kuću i sklone ga na bezbedno mesto. Na kraju im kažem da budu brutalno iskreni, da obave ozbiljan razgovor sa devojkom i otvoreno joj kažu kakav odnos žele", zaključila je porno diva.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track