ČOVIĆ U STRAHU ZA SVOJE IGRAČE: Prvi čovek Zvezde OZBILJNO zabrinut za povratak stranaca u tim!
Foto: Starsport©

razumljivo

ČOVIĆ U STRAHU ZA SVOJE IGRAČE: Prvi čovek Zvezde OZBILJNO zabrinut za povratak stranaca u tim!

Košarka -

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da je zabrinut za nastavak košarkaške sezone koja je zbog pandemije koronavirusa prekinuta pre dva meseca

- Mi smo napravili kompletne preglede košarkaša svih selekcija, stanje je izuzetno loše, čak 30 posto slabije nego što je bilo pred početak priprema, počeo je Čović.

On je zatim objasnio zašto je zabrinut za nastavak sezone.

- Regionalna liga još nije završena ostalo je poslednje kolo. Treba videti koliko je realno da se sve ekipe okupe. I mi imamo nejasnoća, oko košarkaša koji su u Americi. Potvrdili su da će se vratiti, ali je problem avio saobraćaj, koji je sada veoma složen. Nema letova. Drugo, kod njih u Americi je korona sada na vrhuncu, bar se tako procenjuje i veruje se da će tek u septembru to biti na nivou koji će dozvoliti koliko toliko normalan život i kretanje. Sve je i dalje diskutabilno, ostaeje nam da čekamo, rekao je Čović na gostovanju u jednoj emisiji na televiziji B92.

Podsetimo, Čović je pre par dana na istoj televiziji otkrio kako su neki od stranaca u Zvezdi imali ozbiljinih problema sa koronom, tačnije imali su smrtni slučaj u svojim porodicama, pa je još tada dovedeno u pitanje povratak istih u prestonicu Srbije.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track