PRVI ČOVEK KK PARTIZANA OSTOJA MIJAILOVIĆ: Očekujemo povratak stranca, do kraja nedelje smo kompletni!
Foto: Beta

izjava

PRVI ČOVEK KK PARTIZANA OSTOJA MIJAILOVIĆ: Očekujemo povratak stranca, do kraja nedelje smo kompletni!

Košarka -

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je danas da očekuje da ekipa bude kompletna do kraja sledeće nedelje, a do kraja ove očekuje povratak u Beograd trenera Andree Trinkijerija i njegovog asistenta Vlada Šćepanovića.

"Želja kluba je da se nakon svih zakonskih procedura koje se tiču preventivnih mera, prvi tim i stručni štab kompletiraju i da što pre u kompletnom sastavu nastavimo sa pripremama za nastavak sezone. Svi prvotimci i članovi stručnog štaba su obavili neophodne testove i svi su bili negativni na korona virus. Očekujemo da se do kraja nedelje naš stručni štab kompletira, dok verujemo da ćemo do kraja iduće nedelje uspeti da vratimo i sve igrače iz inostranstva", istakao je Mijailović za klupski sajt.

On js ponovio da je prioritet za KK Partizan završetak sezone na parketu, uz bezbednost svih učesnika na terenu i oko terena.

"Na prethodnom sastanku ABA j.t.d. lige, većina klubova se na isti način izjasnila i mi se spremamo za nastavak sezone. Istovremeno, čekamo i odluke Evrolige o nastavku Evrokupa i Evrolige. Zbog toga smo doneli odluku da što je pre moguće okupimo tim i nastavimo sa radom u punom kapacitetu", naglasio je Mijailović.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track