ŠTA SE SVI ČUDITE, PA NARAVNO DA ĆU DA OSTANEM U BEOGRADU, OVDE MI JE KUL! Tomas priznao da je oduševljen prestonicom!
Foto: Starsport©

Amerikanac u Beogradu

ŠTA SE SVI ČUDITE, PA NARAVNO DA ĆU DA OSTANEM U BEOGRADU, OVDE MI JE KUL! Tomas priznao da je oduševljen prestonicom!

Košarka -

Kada je počela epidemija koronavirusa američki košarkaši koji nastupaju u srpskim klubovima brže-bolje pohitali su preko bare nazad u svoje domeove.

Jedan od retkih koji ostao u Beogradu, a jedini iz redovava Partizaa je Rašon Tomas. Na jučerašnjem treningu novinare je zanimalo kako je došao na odluku da ostane u srpskoj prestonici.

- Volim Beograd. Zabavan grad. Zaista kul mesto. Svi me pitaju to pitanje, kao da je toliko bizarno što sam odlučio da ostanem. Osećam se prijatno ovde. Nije to bila velika odluka za mene. Znam da je ova pandemija pogodila mnoga domaćinstva, ali odražvam komunikaciju redovno sa svojom porodicom. Svi su u redu. Mislio sam da će zbog ove moje odluke biti lakše svima - rekao je Tomas koga je paparaco Kurira uhvatio u nabavci pre nekoliko nedelja.

foto: Miloš Bjelinić

Košarkaš crno-belih tokom vanrednog stanja objavljivao je na društvenim mrežama video dece koja se i u vreme policijskog časa igraju oko njegove zgrade, a mnogi su se pitali da li ih je Partizanov Amer prijavio policiji.

- Naravno da ne. To je bila samo šala. Video sam ih napolju posle pet, a baš tih dana sam od tim menadžera dobijao gomilu poruka "moraš da ostaneš kod kuće, moraš da ostaneš kod kuće". Kada sam video da su oni napolju i da se zabavljaju.... Čoveče... Ali naravno, sve je bila šala. Ne bih nikada prijavio decu zbog toga što se zabavljaju - rekao je Tomas.

Kada je u pitanju povratak treninzima, za Rašona je to pravi blagoslov.

- Veoma sam izbuđen. Znam da je bilo prioriteta u odnosu na košarku u prethodnim mesecima. Dobro je ovo došlo i za naša tela, da se svi malo odmorimo. Ali sa druge strane, kod svih nas je prisutna 'glad' za igrom. Ne sumnjam da smo svi želeli od prvog dana karantina samo da se vratimo na teren. Zato je početak treninga blagoslov za sve nas - rekao je Tomas i nastavio:

- Bez obzira šta se dešava, cilj nam je isti. I dalje želimo titule. Posvećeni smo osvajanju titula. Zaustavljeni smo onda kada smo bili na vrhuncu. Uradićemo sve što je do nas da stvari nastave u tom pravcu. Trenutno, za nas je najbitnije da se dobro pripremimo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track