SLOMLJENE KOSTI, RAZBACANI DELOVI TELA, LEKOVI U KRVI KOBIJA BRAJANTA: Jezivi detalji iz izveštaja mrtovozornika
Foto: AP

ISTRAGA TRAJE

SLOMLJENE KOSTI, RAZBACANI DELOVI TELA, LEKOVI U KRVI KOBIJA BRAJANTA: Jezivi detalji iz izveštaja mrtovozornika

Košarka -

Iz dana u dan u javnosti se pojavi po neki novi detalj iz istrage helikopterske nesreće u kojoj je život izgubio jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobi Brajant.

Nakon što su se pojavili podaci da je svih devet osoba podleglo takozvanim tupim povredama nastalim kada je helikopter udario o zemlju i ekplodirao, stigla je i infomracija da pilot Ara Zobajan nije bio pod uticajem alkohola, droga ili bilo kakvih opijajućih sredstava.

foto: Profimedia

Precizni rezultati krvi svih devetoro poginulih pokazali su da je samo jedna osoba koristila lek za stimulans nervnog sistema. I to baš Kobi Brajant, koji je u smrt otišao zajedno sa ćetkom Đijanom. U krvi slavnog košarkaša pronađeni su tragovi metilfenidata, koji se prodaje kao lek ritalin i služi za kontrolisanje poremežaja hiperaktivnosti i narkolepsije (poremećaj sna).

Izveštaji mrtvozornika bili su brutalno detaljni. Pokazali su koliko je udarac bio jak opisujući slomljene kosti poginulih putnika, razdvojene delove tela, te smrad goriva na ostacima odeće koja je gorela.

G.F. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track