ČOVIĆ ODGOVORIO OSTOJI: Da li je umetnost ili nije procenite sami!
Foto: Starsport©

ništa im nije poklonjeno

ČOVIĆ ODGOVORIO OSTOJI: Da li je umetnost ili nije procenite sami!

Košarka -

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović indirektno je odgovorio predsedniku Partizana Ostoji Mijailoviću na njegove prozivke u vezi ponovnog nastupa crveno-belih u Evroligi.

Mijailović je ironično čestitao Zvezdi na plasmanu u Evroligu, uz konstataciju da je to bila prava umetnost da se izvede jer crveno-beli nisu ništa osvojili u tekućoj sezoni.

Čović se na konferenciji za medije dotakao i toga, ali je vrlo mirnim tonom rekao da bi Zvezda da nije prekida uzela dva trofeja sigurno.

"Meni je žao što se sezona ovako završila, jer sam siguran da bi u završnici ABA i domaće lige Zvezda sigurno uzela dva trofeja da se sezona nastavila.Nemamo nikakav osećaj da nam je nešto poklonjeno. Da li je to umetnost ili nije, zaključite sami."

Osvrnuo se i na odluku Evrolige.

"Počeli smo da rastemo i u Evroligi, ostalo je 6 kola i dobar raspored gde je jedan od klubova bio Real iz Madrida, koji je jači od nas, dok su ostali tu negde.Završilo se tako kako se završilo i to je odluka Evrolige i normalno je da se standard primeni i u dubinu što je i učinjeno", objasnio je Čović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track