ORGANIZOVANA, PRLJAVA I PLAĆENA KAMPANJA SE VODILA PROTIV ZVEZDE! Čović dao izjavu koja će izazvati BURNE REAKCIJE!
Foto: Stefan Stojanović

Prvi čovek zvezde otvorio dušu

ORGANIZOVANA, PRLJAVA I PLAĆENA KAMPANJA SE VODILA PROTIV ZVEZDE! Čović dao izjavu koja će izazvati BURNE REAKCIJE!

Košarka -

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović tvrdi da se protiv njegovih igrača i trenera vodila organizovana kampanja.

Čović je bio gost u jutarnjem programu jedne beogradske televizije i tom prilikom je govorio o novom treneru crveno-belih, aktuelnim dešavanjima u klubu, ali se dotakao i zanimljivih detalja vezanih za sezonu za nama.

Prvi čovek Zvezde ne krije da je cilj crveno-belih naredne sezone titula u regionalnoj ABA ligi.

"Očekujem ono što sam očekivao i od svih prethodnih, da Zvezda bude u vrhu, naš cilj je da odbranimo titulu u ABA ligi, da napravimo što je moguće bolje rezultate u Evroligi, prvenstvena koncentracija je ABA liga, a što se tiče osvajanja Evrolige, to će malo da pričeka, skupo je, ali borićemo se da se nigde ne obrukamo", rekao je Čović.

Zvezda je u sredu promovisala novog trenera - Sašu Obradovića, a Čović ne krije zadovoljstvo zbog obavljenog posla uprave kluba i poručuje da će se tim sa Malog Kalemegdana okrenuti domaćim igračima.

"Imamo dobar stručni štab, Saša je Zvezdino dete, sad oni treba da rade skauting, da vidimo koji igrači odlaze, kakva će nam biti pojačanja. Biće promena kao pred svaku sezonu, samo što sada imamo više iskustva, ali da ne bude previše stranaca, opredelili smo se za varijantu ‘kupujmo domaće".

Čović je kratko prokomentarisao i ishod "večitog derbija".

"Pa dobro, pobedio je Partizan, bio je bolji ".

Na konstataciju voditeljke da je nervira što odmah napadaju legendu kluba Dejana Stankovića i da bi tako nakon poraza košarkaša Zvezde mogli da udare i na Sašu Obradovića, Čović odgovara:

"Mi smo to u košarci prošli na više načina. U prošloj sezoni smo imali organizovanu, prljavu i plaćenu kampanju i protiv naših igrača i trenera!"

Kurir sport/Maxbet sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track