OVOG LETA JE PLANIRAO SVADBU, A SADA IMA KORONU! Jokićev NAJJAČI OSLONAC je lepa Natalija, SEDAM GODINA SU NERAZDVOJNI!
Foto: Instagram/nmacesic

podrška u teškim momentima

OVOG LETA JE PLANIRAO SVADBU, A SADA IMA KORONU! Jokićev NAJJAČI OSLONAC je lepa Natalija, SEDAM GODINA SU NERAZDVOJNI!

Košarka -

Srpski reprezentativac Nikola Jokić saznao je da je pozitivan na virus COVID-19, a u ovim teškom periodu kroz koji prolazi najveću podršku mu pruža njegova dugogodišnja devojka Natalija Maćešić.

Nikola je pre nekoliko meseci odlučio da stane na ludi kamen. Srećnu i uspešnu vezu sa lepom Natalijom hteo je da kruniše brakom ovog leta, međutim, planovi su se promenili zbog pandemije koronavirusa. Svadba je bila zakazana za jun, a gala venčanje je trebalo da se odži u jednoj vinariju u njegovom rodnom Somboru.

With girlfriend.??

A post shared by Nikola Jokic (@nikolajokicofficial) on

Natalija je Nikolin najjači oslonac u životu i nema sumnje da mu i sada pomaže da što lakse prebrodi tešku situaciju u kojoj se našao.

Nikola i Natalija su u vezi još od srednjoškolskih dana. Nikola često u svojim intervjuima ističe da mu je simpatična plavuša najveća podrška u životu. U srećnoj vezi su od 2013. godine.

Još dok je nastupao za Megu 2014. godine Jokić je isticao koliko voli svoju devojku, a ništa se nije promenilo do današnjeg dana.

“Bitno je da radite ono što volite, a ja tako volim crtane filmove, Sombor, Nataliju, volim konje, teren, Balaševića, riblji paprikaš…”, napisao je Jokić tada.

foto: Instagram

U jednom intervjuu, Nikola je otkrio kako su se upoznali i kako se rodila velika ljubav koju gaje.

"Preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije", rekao je za "Gloriju" Jokić.

Kada su počeli da se zabavljaju Nikola je igrao u Srbiji, a Natalija je morala na studije u Ameriku.

Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala, otkrio je Jokić.

foto: Instagram/nmacesic

Međutim, razdvojenost nije bila prepreka za njihovu vezu.

Natalija sada živi sa Nikolom u Americi. Konstantno je uz njega, prati ga na utakmicama, putuje širom Sjedinjenih Američkih Država kako bi mu pružala podršku gde god da igra.

foto: Instagram/nmacesic

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track