SIMONOVIĆ NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI Morao je da prokomentariše dolazak Dangubića u Partizan! GOREĆE TVITER POSLE OVIH REČI
Foto: Filip Plavčić

pravo u metu

SIMONOVIĆ NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI Morao je da prokomentariše dolazak Dangubića u Partizan! GOREĆE TVITER POSLE OVIH REČI

Košarka -

Novo pojačanje Zvezde, Marko Simonović, prokomentarisao je dolazak svog mlađeg kolege Nemanje Dangubića u redove večitog rivala Partizana.

Većina navijača Zvezde je besna zbog odluke Dangubića da karijeru nastavi u crno-belom dresu. Sa njegovim dolaskom u Partizan nisu zadovoljni ni brojni navijači crno-belih, jer je u prošlosti nosio dres ljutog rivala.

foto: Profimedia

Iskusni reprezentativac Srbije ipak smatra da je sve to potpuno normalno i otvoreno staje na stranu svog mladog prijatelja.

"Ljudi moraju da shvate da smo mi profesionalci, tako da mogu da razumem Danginu odluku. Ovo je posao kao i svaki drugi", kaže Simonović za Novosti i dodaje:

"Da li je bolje za njega da u ovom ludom vremenu sedi kod kuće šest meseci da se neko ne bi naljutio na njega? Moram da branim svog mlađeg brata".

Sjajan gest iskusnog Simona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track