NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Sin Sava Miloševića i poznata košarkašica karijere zajedno nastavljaju u Novom Sadu! FOTO
Foto: Printscreen

SJAJNO

NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Sin Sava Miloševića i poznata košarkašica karijere zajedno nastavljaju u Novom Sadu! FOTO

Košarka -

Nikola Milošević, najstariji sin trenera Partizana Save Miloševića, nekoliko meseci u vezi je sa bivšom košarkašicom Crvene zvezde Milinom Mišeljić, a sada najnovijim pojačanjem novosadskog kluba 021.

Mladi sportski par ne krije ljubav, pa se njihove zajedničke slike mogu videti na društvenim mrežama. Nikola je krenuo stopama oca. Sa brojem devedeset devet rešeta protivničke mreže u dresu Proletera, za koji je skoro potpisao.

Samo par dana nakon Nikole i Milina je odlučila da se preseli sa nji u Novi Sad gde je potpisala za 021, klub koji će naredne sezone nastupati u regionalnom takimičenju i zajedno sa Partizanom predstavljati Srbiju.

foto: Privatna arhiva

Mišeljić je u crveno-belom dresu provela četiri sezone. Počela je Leotaru iz Trebinja sa 11 godina, sa kojim je osvojila pionirsko prvenstvo BiH. Potom je prešla u Celje, gde je sa 14 godina trenirala sa prvim timom. Sa slovenačkim timom je osvojila četiri seniorska prvenstva, tri kupa Slovenije i bila učesnik dva F4 regionalne lige. Sa Crvenom zvezdom je osvojila tri titule i dva kupa Srbije.

Kao kapiten predvodila je U18 reprezentaciju BiH do prvog mesta u B diviziji Evropskog prvenstva. Prošle sezone je na 18 utakmica u srpskoj ligi imala prosečan učinak 8.8 poena, 6.7 skokova, 2.1 asistencija, 1.9 osvojenih lopti. Na 16 utakmica u WABA ligi prosek joj je bio 7.1 poena, 3.5 skokova, 2 asistencije, 1.1 osvojena lopta.

foto: Instagram

Trener Aleksandar Jovanović na raspolaganju sa novim ugovorima ima Katarinu Jakovljević, Laru Radulović, Lenu Radulović, Saru Opačić, Marijanu Zujanović, Zoranu Todorović, Anastasiju Podunavac i Milinu Mišeljić, kao i deo igračica iz prošle sezone.

Dovođenjem Mišeljić u svoje redove novosadski klub je jasno svima, u Srbiji i regionu, stavio do znanja kakve ambicije ima u predstojećoj sezoni.

Da Milina i Nikola uživaju u vezi svima je i više nego jasno kada pogledaju njihove zajedničke fotografije na Instagramu.

Summer 2k20?❤️

A post shared by Nikola Milosevic (@nikolamiilosevic) on

??❤️

A post shared by Nikola Milosevic (@nikolamiilosevic) on

??❤️

A post shared by Nikola Milosevic (@nikolamiilosevic) on

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track