JOKIĆU, ŠTA TI MISLIŠ KO SI!? Nakon srpskih, Nikola počeo da KULIRA i američke medije! Somborac umislio da je Džordan!?
Foto: AP

u nemilosti

JOKIĆU, ŠTA TI MISLIŠ KO SI!? Nakon srpskih, Nikola počeo da KULIRA i američke medije! Somborac umislio da je Džordan!?

Košarka -

Košakaši Denvera nalaze se u teškoj situaciji, pošto posle tri meča plej-of serije protiv Jute gube sa 2:1, a u poslednjem duelu tim našeg Nikole Jokića je ne samo poražen već i ponižen sa 37 poena razlike - 124:87, uz 15 poena, pet skokova, šest asisstencija, reprezentativca Srbije.

Jokić se našao na udaru medija koji pišu kako ga je centar Jute Rudi Gober rasturio u direktnom duelu, postigavši 24 poena, uz 14 skokova i još u prvom poluvremenu kompletirani dabl-dabl.

Nesporazum između Nikole i američkih novinara nastao je i kada srpski as nije želeo da kaže šta je trener Meloun rekao igračima posle jedne od najgorih partija poslednjih godina.

- Ne mogu da vam kažem to! To su stvari koje ostaju u svlačionici, rekao je Jokić, pokazavši amerikancima na trenutak kako se osećaju mediji u Srbiji za koje nije pričao odavno.

Nije to sve kada su u pitanju dešavanja u Denveru. Naime, svi su preneli da je ekipa odlučila da otkaže današnji trening u Orlandu, što je, nakon poslednjeg meča, mnoge začudilo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track