IGRAČI PARTIZANA KRENULI U ŠETNJU Onda su ih spazili navijači... BEŽI! FOTO
Foto: Starsportphoto

Haos u Vrnjačkoj banji

IGRAČI PARTIZANA KRENULI U ŠETNJU Onda su ih spazili navijači... BEŽI! FOTO

Košarka -

Košarkaši Partizana pripremaju se u Vrnjačkoj Banji za početak sezone, a ovo odmaralište u ovo doba godine obično vrvi od gostiju.

Hotel "Fontana", u kome su smešteni crno-beli, baš je u centru Vrnjačke Banje, gde je najviše ljudi, posebno uveče. Centar Partizana Nikola Janković otkriva jednu anegdotu.

- Ustvari, iz hotela izlazimo samo kada idemo na trening. Istina, pokušali smo cimer Jaramaz i ja jedanput da prošetamo i više nećemo - ispričao je Nikola za Sport klub, a potom objasnio:

- Da je normalna situacija, izašli bismo svima u susret da se slikamo i navijačima i prolaznicima, ne bi bio nikakav problem, ali sada stvarno ne možemo zbog pandemije korone.

Janković i Jaramaz u Vrnjačkoj Banji
Janković i Jaramaz u Vrnjačkoj Banjifoto: Screenshot/TV Partizan

Šta se desilo? Čim su njih dvojica izašla iz hotela, a odmah su ih prepoznali navijači Partizana. Ubrzo se stvorila gužva jer su svi hteli da se slikaju sa Jankovićem i Jaramazom, što u ovo vreme pandemije nije baš preporučljivo.

- Probali smo da se provučemo kroz park, ali i tu ima mnogo ljudi, a mi još visoki i u brendiranim Partizanovim majicama. Na kraju je sve pomalo ličilo na trening, malo trčanja, malo brzog hoda, cik-cak putanjom vratili smo se ekspresno odakle smo krenuli. I toliko od nas za ovaj put - uz osmeh kaže centar Partizana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track