KAD TE SRBIN ZGRABI NEMA MRDANJA! Rvački zahvat o kom bruji Amerika: Dončić je besneo, a onda je Bobi uradio OVO (VIDEO)
Foto: Printskrin

snaga je to

KAD TE SRBIN ZGRABI NEMA MRDANJA! Rvački zahvat o kom bruji Amerika: Dončić je besneo, a onda je Bobi uradio OVO (VIDEO)

Košarka -

Srpski centar Boban Mrjanović sprečio je svog prijatelja Luku Dončića da se fizički obračuna sa asom Klipersa Markusom Morisom.

Novi prljavi potez Morisa obeležio je šesti duel Klipersa i Dalasa u plej-of seriji.

Moris je zaradio isključenje jer je u prvoj četvrtini namerno udario Luku Dončića prilikom jednog prodora.

Slovenac je nakon silovitog udara završio na parketu. Čim je shvatio šta se dogodilo ustao je i u naletu besa krenuo ka Morisu kako bi se fizički obračunao sa Amerikancem. Srećom, tu je bio Bobi, koji je rvačkim zahvatom zgrabio Dončića i sprečio ga da nasedne na provokaciju.

Bobijev potez izazvao je brojne reakcije ljubitelja NBA.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Moris u duelima sa Dončićem postupa nesportski. U petom meču je namerno nagazio mladog Slovenca na povređeni zglob. Nakon meča je tvrdio da se to desilo sasvim slučajno, međutim, ono što se dogodilo sinoć jasno govori kakve namere je imao košarkaš Klipersa.

Podsetimo, Klipersi su slavili u šestom meču sa 111:97 protiv oslabljenog Dalasa i tako izborili plasman u polufinale Zapadne konferencije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track