RAZBUCAO JUTU, PA POSLAO SNAŽNU PORUKU! Evo šta je Nikola Jokić rekao nakon velike pobede Denvera! (VIDEO)
Foto: AP

doktor

RAZBUCAO JUTU, PA POSLAO SNAŽNU PORUKU! Evo šta je Nikola Jokić rekao nakon velike pobede Denvera! (VIDEO)

Košarka -

Junak Denvera, srpski as Nikola Jokić, nije krio oduševljenje nakon trijumfa protiv Jute u odlučujućoj sedmoj utakmice četvrtfinala Zapadne konferencije NBA lige.

Nikola je ubacio koš za pobedu i bio je najefikasniji na terenu sa 30 postignutih poena.

Nakon meča bio je pun utisaka, a najpre se osvrnuo na poromašenu trojku Majka Konlija u poslednjim sekundama meča.

"Nismo odustajali i dobro je da smo pobedili na ovoj utakmici. Majk je imao otvoren šut i dobro je što nije ušao. Mislio sam da će ići na polaganje", iskren je Jokić.

Džamal Marej je bio najbolji igrač Denvera u prvih šest utakmica, međutim, u odlučujućem meču bio je ispod svog nivoa.

"Džamal je bio fenomenalan tokom cele serije. Nisam mogao da dopustim da izađe na parket i 'umre'. Kada mu ne ide, ja sam tu. Ja sam njegov partner i moram da mu uvek pomažem, kao što on meni pomaže, kao što mi je pomogao u prošloj utakmici. Moramo uvek da budemo na visokom nivou", kaže Nikola.

Denver će imati samo dan odmora pre starta polufinalne serije, gde ih čeka jedan od favorita za titulu - Los Anđeles Klipersi.

"Utakmicu po utakmicu smo sve bolje igrali, svaka je bila drugačija. Rekao sam da će ovo biti izuzetno interesantna serija i bila je. Srećom, mi smo pobedili. Sada samo moramo da nastavimo da igramo, nemamo šta da izgubimo, nikada nećemo odustati, koliko god da je jak i težak protivnik", zaključio je Jokić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track