HAOS U SVLAČIONICI DENVERA! Košarkaš Nagetsa ZBOG JOKIĆA žestoko isprozivao trenera! SRBIN MU OBJASNIO! (VIDEO)
Foto: Printskrin

bura

HAOS U SVLAČIONICI DENVERA! Košarkaš Nagetsa ZBOG JOKIĆA žestoko isprozivao trenera! SRBIN MU OBJASNIO! (VIDEO)

Košarka -

Mladi košarkaš Denver Nagetsa, Majkl Porter junior, bio je besan nakon poraza svog tima od Klipersa u četvrtom meču polufinalne serije Zapada (96:85).

Porter odigrao dobro porvo poluvreme, posebno drugu deonicu. Služio ga je šut za tri poena i nakon 24 minuta igre imao je 15 postignutih poena. Međutim, u drugom delu meča samo dva puta je šutirao na koš.

Talentovani košarkaš je razočaran jer lopta nije išla na njega. Besan je na trenera Melouna jer se, kako tvrdi, svaki napad igrao za Jokića i Džamala Mareja.

"Nisam pipnuo loptu u drugom poluvremenu. Zašto? Pa to je do akcija koje se pozivaju, a njih pozivaju treneri. Treneri su ti koji stavljaju loptu u ruke igračima", rekao je nakon meča ruki Nagetsa.

Porter je ukupno odigrao 34 minuta i ostao je na 15 poena.

"Kad već igram toliko minuta, mislim da je u redu da iskažem stav. Lopta je išla u ruke Jokića i Džamala, tako i treba, oni su sjajni igrači... Ali, moraju i drugi da budu uključeni ako želimo pobedu", isren je Porter.

Trener Denvera Majkl Meloun je priznao nakon meča da su igrači bili frustrirani u svlačionici.

"Niko ne voli da gubi, igramo na na najvišem nivou protiv jednog od najboljih timova u NBA. Treba da se opustimo i da uživamo u trenutku", poručuje trener Nagetsa.

Na kritike Portera osvrnuo se najbolji igrač Denvera Nikola Jokić.

"Klipersi rade mnogo različitih stvari u odbrani. Rade odličan posao. Sva petorica igrača, ne možeš izdvojiti jednog da greši. Sva petorica moraju da rade na otvorenom šutu", istakao je Jokić.

Kurir sport/B92

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track