Najnovije vesti

SRBIN UČI MLADE KOŠARKAŠE: Igor Rakočević na omladinskom NBA kampu
Foto: Saša Pavlić

Bogato iskustvo

SRBIN UČI MLADE KOŠARKAŠE: Igor Rakočević na omladinskom NBA kampu

Košarka

Proslavljeni srpski košarkaš Igor Rakočević učestvovaće na onlajn omladinskom NBA kampu sa Džoom Herisom, Džordin Kanadom i Tihom Peničeiro.

Heris je igrač Bruklin Netsa, pobednik u šutiranju trojki na ovogodišnjem NBA Ol-staru, Kanada je igračica WNBA tima Sijetl Storm, Peničeiro je bivša igračica Sakrmaento Monarhsa i reprezentativka Portugala, dok je bivši reprezentativac Srbije Rakočević u NBA nastupao za Minesota Timbervulvse.

Kamp, koji će se održati između 25. i 27. septembra, obezbeđuje učesnicima inovativan način da bezbedno i zdravo rade na svojim košarkaškim veštinama kod kuće ili u dvorištu.

Program će takođe pružiti mladim sportistima i ljubiteljima košarke širom Evrope i Bliskog Istoka priliku da komuniciraju sa svojim omiljenim sadašnjim i bivšim NBA i WNBA igračima i da uče od njih.

Treneri za fitnes i performanse Natali Higbi iz "The Durable Athlete" i Bobi Vindebank iz "Bobby's Bakery" vodiće učesnike kroz razne aktivnosti, dok će bivši svetski šampion u fristajl basketu Brajs Kojer, poznat i kao Brisko Basket Fristajl, postavljati domaće zadatke kamperima sa ciljem poboljšanja njihovih veština.

Do sada je Jr. NBA Camp - Online videlo više od 1.000 kampera iz 50 zemalja koji su se pridružili tečajevima. Devet trenera NBA i WNBA igrača, uz ambasadore košarke bili su uključeni u programe sa pet Q+A (pitanja i odgovori) sesija, koje su takođe održane sa NBA i WNBA igračima.

Među igračima koji su učestvovali u prethodnim događajima našla su se poznata imena: Hose Kalderon (Španija ), Pau Gasol (Španija), Majte Kasorla (Atlanta Drim; Španija), Temitope Fagbenle (Velika Britanija), Vili Ernangomes (Šarlot Hornets; Španija) i mnogi drugi.

Od aprila 2020. godine aplikacija OWQLO je domaćin za Jr. NBA at Home, interaktivnu seriju sadržaja koja pruža košarkaške treninge i vežbe koje se mogu izvoditi pojedinačno i u ograničenom prostoru kako bi pomogli mladim igračima širom sveta da ostanu aktivni i razviju svoju igru tokom Kovid-19 pandemije.

Jr. NBA Camp - Online 27-31. jula:

9 NBA i WNBA igrača, trenera i ambasadora

1000+ kampera

50+ zemalja

5 Q+A sesija sa NBA i WNBA igračima

10 sati treninga uživo sa NBA osobljem

5 trening sesija sa NBA i WNBA igračima

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...